Houten letters in de kinderkamer

De naam van je kindje boven het bedje of op de deur is niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook nog eens leerzaam voor je kindje.
Al vroeg in zijn / haar leven raakt je kind vertrouwd met de vormen van de letters van de naam. Als je kind eenmaal toe is aan het leren lezen, zal het ook niet verbaasd zijn over de letters van de naam. Leuk en leerzaam dus.

Fb letters nieuw 3

Knutselboom

Vanaf nu hebben wij bij Mijnkinderkamer weer een nieuw soort behangboom: de Knutselboom! Kies hierbij jouw favoriete behangboom uit en bestel hem in de kleur van jouw keuze. Er zijn 6 verschillende kleuren waarin we de bomen maken. Je ontvangt bij de behangboom vervolgens nog 90 witte blaadjes. De behangblaadjes kun je nu samen met je kindjes versieren, zodat er echt een unieke boom ontstaat!

Deze knutselboom is ook geweldig voor bijvoorbeeld een kinderopvang / creche. Laat ieder kind een paar blaadjes versieren en zo maak je met elkaar een unieke decoratie voor op de muur. De kinderen zullen zich hierdoor nog meer thuis voelen, onder hun zelfgemaakte boom.

Bovendien ontvang je bij iedere behangboom van Mijnkinderkamer.nl een gratis zakje 3D vlinders naar keuze! Kies maar uit.

behangbomenmetverve04

3D Vlinders

We hebben weer wat nieuws bij Mijnkinderkamer.nl: 3D vlinders. Ze zijn er in 8 verschillende kleuren, dus voor elk wat wils.

De vlinders zijn verkrijgbaar als setje van 12 stuks. In het zakje zitten 2 grote, 4 middelgrote en 6 kleinere vlinders. Elk vlindertje heeft een klein magneetje in het lijfje waardoor ze leuk blijven hangen op bijvoorbeeld de koelkast of op de verwarming. Maar je kan ze ook gebruiken als muursticker. In elk zakje zit namelijk een setje van 12 dubbelzijdige stickertjes waarmee je de vlindertjes prima op de muur of het raam kan plakken. Natuurlijk plakken ze ook op vele andere ondergronden, zoals bijvoorbeeld de kast, het bed of waar dan ook. Versier daarom elk plekje dat je maar wilt met deze leuke 3D vlinders. Klik op de foto voor alle informatie.

En wist je dat je bij elke behangboom een setje gratis krijgt? Kies maar uit!

vlinders overzicht

Mijnkinderkamer.nl
Julianalaan 37 3761DB Soest tel: 06-21292442
email: info@mijnkinderkamer.nl KVK 55241182 BTW: 1457.72.834.B02

Copyright © 2009-2018 Mijnkinderkamer.nl | Alle rechten voorbehouden.