Skip to main content

Betalen, verzenden, retourneren

Betalen
Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, kan de betaling worden gestart. De website geeft de mogelijkheid om op drie manieren te betalen, te weten:

  1. iDeal. Wanneer u kiest om de betaling via iDeal te laten verlopen, klikt u deze optie aan. U wordt vervolgens doorgelinkt naar de bankomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voltooien. Nadat de betaling is gelukt, kunt u terugkeren naar de webshop. Het voordeel van betalen via iDeal is dat de bijschrijving op de bankrekening van Mijnkinderkamer.nl direct plaatsvindt en dat aldus uw verzending sneller kan plaatsvinden.
  2. PayPal. Wanneer u kiest om de betaling via PayPal te laten verlopen, klikt u deze optie aan. U wordt vervolgens doorgelinkt naar de omgeving van PayPal. Hier kunt u de betaling voltooien. Nadat de betaling is gelukt, kunt u terugkeren naar de webshop. Het voordeel van betalen via PayPal is dat de bijschrijving op de PayPal-rekening van Mijnkinderkamer.nl direct plaatsvindt en dat aldus uw verzending sneller kan plaatsvinden.
  3. Vooraf overmaken. Mocht u geen gebruik willen maken van iDeal, of niet beschikken over internetbankieren, dan kunt u ervoor kiezen het verschuldigde bedrag vooraf over te maken op de bankrekening van Mijnkinderkamer.nl te Soest. In de bevestigingsmail van uw bestelling ontvangt u alle informatie die u nodig heeft. Houdt u er rekening mee dat het overschrijven enige dagen kan duren zodat de verzending ook enigszins later zal plaatsvinden.

Verzenden
Nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen op de bankrekening van Mijnkinderkamer.nl wordt uw bestelling in behandeling genomen. Op bepaalde muurstickers na, die speciaal op bestelling worden gemaakt, zijn in beginsel alle producten uit voorraad leverbaar. De verzending zal dan ook in bijna alle gevallen binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, plaatsvinden. Mocht de verzending niet binnen 3 werkdagen kunnen plaatsvinden, dan ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk via e-mail bericht. Mijnkinderkamer.nl streeft ernaar om in ieder geval binnen 30 dagen na ontvangst van betaling uw bestelling te verzenden.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijnkinderkamer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mijnkinderkamer.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Gegevens Mijnkinderkamer.nl
Mijnkinderkamer.nl
Julianalaan 37
3761DB Soest
tel: 06-21292442
BTW: NL1457.72.834.B02
KvK: 55241182